“Mila” is GEPLAATST!

 photo mila1_1.jpg
Mila is een teef van 2 jaar oud, kleur: black & tan, gecoupeerd aan oren en staart en gesteriliseerd. Ze kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan met grote kinderen. Ze is zindelijk. Ze trekt aan de riem en valt uit naar andere honden en katten. Met loslopen rent ze achter hardlopers aan. Ze kent de basiscommando’s zeer goed. Mee in de auto en een paar uur alleen thuis zijn is géén probleem.

 photo mila2_1.jpg
Omschrijving:
Mila is een vrolijke speelse hond die erg van aandacht houdt, en met je knuffelt op de bank. Het liefst is ze de hele dag aan het rennen en spelen. Ze is erg energiek en heeft dus wel echt aandacht nodig!! Met honden die ze vaker ziet is ze heel erg leuk en speels.

Wanneer je weg gaat en je haar niet goed hebt uitgelaten kan ze dingen kapot maken. Dit omdat ze dan te energiek is en zich verveeld.

Wanneer iemand voor het eerst bij je binnen komt zal ze afstand houden en komt vanzelf naar je toe. Ook hier zie je een bepaalde onzekerheid bij haar. Echter is ze naar ons toe heel erg beschermend en trouw!

Mila kan bij onbekende honden soms reageren uit angst, dit vaak wanneer de honden van achter aan komen rennen. Dit komt omdat ze op jongen leeftijd is doorgebeten door 2 honden. Zij gaat dan blaffen en kan soms gaan happen. Echter wanneer zijn een bal of stok in haar bek heeft gebeurd er niets.

Reden van herplaatsing:
Niet langer meer in staat te zijn haar het leven te geven die wij haar eerst wel konden geven. Ze is te vaak alleen thuis door werk en andere omstandigheden. En een hond als Mila verdiend een beter leven!

GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s