“Kay” is GEPLAATST!

 photo Kay1.jpg
Kay is een reu van 2½ jaar oud, Geboren: 18-08-2014, kleur: bruin, gecastreerd. Hij kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan niet met kinderen. Hij is zindelijk. Trekt een beetje aan de riem. Met loslopen goed onder controle. Hij kan de basiscommando’s zeer goed. Een paar uur alleen thuis zijn en mee in de auto is géén probleem.
 photo Kay2.jpg
Omschrijving:
Kay is een echte schat die een hoop te geven heeft, maar ook graag TLC ontvangt. Hij heeft een hele hoge ‘will to please’ en goud voor ‘eigen’; erg beschermend ook. Naar vreemden terughoudend. Waakt super! Hij heeft een Nederlandse stamboom.

Reden van herplaatsing:
Onhoudbare situatie thuis door onduidelijke regels tijdens pup en puber, waardoor leiding is gaan ‘overnemen’ en zijn eigen regels bepaalde. Dit is bij ons (opvang) totaal niet aan de hand, omdat er bij ons ‘rust, regelmaat en structuur is’ plus een gezonde dosis van consequent zijn: ‘nee is nee en ja is ja’. Daar doet Kay het ontzettend goed op. Verder trainen wij dagelijks met hem op dit moment (het IPO programma) en hij doet werkelijk alles voor de bal en voer. Sporthond zou zelfs dus ook behoren tot de mogelijkheid.

Note:
Kay zit niet in de opvang van onze stichting.

GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s