“Pien” is GEPLAATST!

 photo Pien.jpg
Pien is een teef van bijna 4 jaar oud (geb: 07-04-2013), kleur: black & tan, gesteriliseerd. Ze kan met andere honden, echter alleen met reuen. Kan niet met katten. Kan met grote kinderen. Ze is zindelijk. Aan de riem trekt ze erg en valt ze uit naar andere honden. Met loslopen rent ze achter alles aan wat beweegt. De basis commando’s kent ze redelijk. Een uur of zes alleen thuis zijn en mee in de auto is géén probleem. Ze heeft examen VZH-BH gedaan.

Omschrijving:
Pien is lief, aanhankelijk en heel rustig binnen in huis. Zij kan goed alleen zijn, als zij eenmaal andere honden kent en zij weet haar plaats in de roedel dan gaat dat goed. Zij is zindelijk en maakt niets stuk. Vreemden kunnen rustig binnenkomen, dan is zij sociaal en lief. Buiten is zij zeer druk, zij trekt aan de lijn en valt uit naar andere honden. Is dan tamelijk neurotisch en loslopen is moeilijk omdat zij hapt naar vooral kleine hondjes. Grote honden, herders en reuen waar zij respect voor heeft gaat wel goed.

Reden van herplaatsing:
Wegens emigratie naar het buitenland waar dobermann’s niet mogen worden ingevoerd wordt voor haar een andere baas gezocht.

GEPLAATST!

One thought on ““Pien” is GEPLAATST!

  1. ik heb mijn dobermann-teef verloren Januari 2016.Zij is slechts 8 jaar geworden.In November 2016 is mijn vrouw overleden.Begrijpelijk,dat het stil is thuis.ik ben wel doende geweest een puppy te verkrijgen,maar bij nader inzien ben ik meer getroffen door diverse meldingen op deze site.Wellicht is er voor mij een gelegenheid meer leven om mij heen te verkrijgen.het zou mijn 5de dobermann zijn.

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s