“Megan” is GEPLAATST!

 photo Megan2.jpg photo Megan1.jpg
Megan is een teef van 1 jaar jong, kleur: black & tan. Ze kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan met kleine en grote kinderen. Aalleen thuis zijn en mee in de auto is géén probleem.

Omschrijving:
Megan; een plaatje van een hond van net 1 jaar jong die op zoek is naar haar eigen familie! Megan is een prachtige schoonheid, heeft een fantastisch karakter, is blij, speels en opgewekt en wil niets liever dan haar leven met haar eigen familie delen! Megan is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij is gevonden toen zij natuurlijk nog erg jong was. Gelukkig was er een gastgezin voor deze dame beschikbaar en zij heeft daar de afgelopen maanden gewoond en al veel geleerd. Megan is heel sociaal, is gek op mensen, gek op knuffelen, gek op spelen en voor al die blijdschap zoeken wij mensen die dat geweldig vinden. Megan is heel sociaal met andere honden, zij begrijpt de hondentaal heel goed en is graag in hun gezelschap. Met katten kan Megan het absoluut niet vinden en zij kan dan ook niet samen gaan wonen met een kat. Megan is gek op alle mensen, groot en klein en zou het heerlijk vinden om een eigen familie te krijgen. Zij heeft dus al het een en ander geleerd, maar wil natuurlijk nog veel meer dingen leren. Zij vindt het heerlijk om met je samen te werken en wil heel graag haar best voor je doen. Megan is op zoek naar mensen die haar net zo leuk vinden als wij, die haar een actief leven kunnen bieden, die haar intelligentie gebruiken en haar van alles gaan leren en natuurlijk mensen die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven. Dan krijgt u deze kanjer in huis die dankbaar en trouw zal zijn en altijd haar best voor u zal doen! U bent van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten. Zij kan niet wachten om verder te gaan met haar leven!

GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s