Blije Pasa

 photo Pasa.jpg
Beste mensen van SDRN,

Vorig jaar heb ik via jullie bemiddeling Pasa geadopteerd. Hierbij een kort bericht om jullie te laten weten dat het heel goed met hem gaat. Hij vindt het heerlijk om door het water te rennen, met andere honden en zijn baasje te spelen en naar de hondentraining te gaan. Beetje bij beetje is zijn vertrouwen in mensen gegroeid. Regelmaat, leiding en voldoende aandacht, ruimte en beweging hebben hem kennelijk goed gedaan. Bedankt voor deze mooie blije hond die een echt nog een kans verdiende!

Groetjes
Esther

2 thoughts on “Blije Pasa

  1. Geweldig te horen dat het zo goed gaat met Pasa! Ik vind het geweldig wat het team van SDRN doet! Ik heb zelf een Dober via Rescue, Lola. Ik heb haar zeven (!) jaar geleden gekregen via Rescue en ik ben nog altijd (zeg maar steeds meer) blij met haar!
    Heel veel dank voor wat jullie allemaal doen!
    Groeten,
    Willy Metz. Huizen

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s