“Victor” is GEPLAATST!

Victor2Victor1
Victor is een reu van 2½ jaar oud, kleur: black & tan. Hij kan met andere honden. Kan met katten. Kan niet met kleine kinderen. Kan met grote kinderen. Kan alleen thuis zijn. Kan mee in de auto.

Omschrijving:
Mijn naam is Victor, ik ben een grote enthousiaste, vriendelijke man. IK moest naar het asiel, want de hond waar ik bij in huis woonde, viel mij aan. Ik woonde er nog maar 2 daagjes en mijn vorige eigenaar wou mij niet meer terug. Toen moest ik naar het asiel, dit was erg spannend. Allemaal rare mensen en andere honden, daar moest ik eerst even heel hard tegen blaffen. Maar toen, toen kwamen er koekjes en stukjes worst! Deze mensen van het asiel werden steeds leuker. Ik heb al heel veel geleerd, alle basis commando’s weet ik uit mijn hoofd! Soms ben ik een beetje een lompe leo, de mensen hier vinden dat niet heel erg. Maar ze denken dat het met kleine kindjes niet een heel goed idee is, want ik loop ze misschien wel omver. Kinderen vind ik verder heel leuk, dus boven de 12 jaar is het geen probleem. Wandelen en lekker spelen samen met mensen vind ik erg leuk, balletje gooien en terug brengen kan ik ook! De medewerkers op het asiel zeggen dat het leuk is als ik naar cursus mag! Lekker actief met mijn nieuwe baas bezig zijn, want ik ben nog maar 2,5 jaar jong dus genoeg energie voor 10.

Heeft u een lekker warm huisje voor mij en veel tijd om met mij te spelen? Bel dan snel naar onderstaand het asiel.

GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s