“Beemer” is GEPLAATST!

Beemer2Beemer1

Beemer is een reu van 14 maanden jong, kleur: black & tan. Hij kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan met kleine kinderen is onbekend. Kan met grote kinderen. Alleen thuis zijn is onbekend. Kan mee in de auto.

Omschrijving:
Deze prachtige jongen is Beemer, een Doberman die geboren werd in mei 2016. Beemer moest naar het asiel komen omdat er een baby geboren werd in het gezin. Beemer is een aanhankelijke, energieke, speelse hond. Hij is graag bij mensen maar heeft even de tijd nodig je te leren kennen.

Beemer leefde hiervoor samen met een teef Doberman. Hij wordt dus het liefst geplaatst bij een stabiele teef, hier heeft hij veel steun aan. Hij KAN alleen geplaatst worden bij mensen die erg vaak thuis zijn. Hij kan geplaatst worden in een gezin met kinderen vanaf tien jaar. Hij is een hele sterke hond, dus hij is niet geschikt voor kleine kindjes.

Beemer kan goed wandelen aan de leiband. Hij geniet duidelijk van de uitstapjes.

Beemer werd reeds gecastreerd.

Wie een maatje zoekt om samen te wandelen en te genieten, is bij Beemer aan het juiste adres!

GEPLAATST!

One thought on ““Beemer” is GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s