“Lovely” is GEPLAATST!

Lovely
Lovely
is een teef van 2 jaar oud (geb: 06-04-2015, kleur: bruin, gesteriliseerd. Ze kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan met kleine en grote kinderen. Ze is zindelijk. Trekt erg aan de riem. Luistert niet goed wanneer ze losloopt. De basiscommando’s kent ze redelijk. Kan niet alleen thuis zijn. Kan mee in de auto.

Omschrijving:
Alleen oog voor mij, ze is super lief en over enthousiast als ze kinderen en bekende ziet.

Reden van herplaatsing:
Ze kan niet alleen zijn, als ik in de tuin bezig ben en ze ziet me gaat ze al janken, ik ben al 2 jaar zo bezig. Enige bij wie ze stil is, is bij mijn vader. Ze springt tegen iedereen op, zeg haar laag en ze leert nog niet. Ik heb al vaker een breekpunt gehad. Ik trek het niet meer. Ik heb ook geen kracht meer om haar uit te laten. Ze heeft een healty en daar trekt ze zelfs nog mee. Ze haalt iedereen open met haar nagels. Zelfs als er een volwassenen op haar past jankt ze de boel bij mekaar, ze kan niet zonder mij. Ze weet de commando’s wel maar ze is stink eigenwijs. Ik moet zelfs boodschappen doen met mijn vader, mijn vader blijft met haar dan in de auto. Als ik met de jongste naar de speeltuin ga dan is ze alleen stil als hij alleen speelt. Zodra er andere kinderen bij komen is ze niet te houden, ze trekt ze blaft ze jankt en ze haalt je met haar nagels open bij de benen.

GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s