Bezoek aan Angel.

Angel
Op zondag 15 oktober zijn we op bezoek geweest bij Angel die in Knokke-Heist in België is geplaatst. Ze is geplaatst bij een dierenarts met een mooie praktijk bij huis met een geweldige tuin. Bij aankomst stond een bbq te wachten met heerlijk vlees en lekkere wijn. Na de bbq zijn we naar het strand gereden voor een wandeling en hebben Angel en Wolf lekker gerend. De nieuwe eigenaren zijn zeer blij met Angel en zo te zien Angel ook met hun, ze hield ze  op het strand ook goed in de gaten. Angel ziet er geweldig uit en heeft een fijne plek gevonden.

One thought on “Bezoek aan Angel.

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s