“Zena” is GEPLAATST!

Zena
Zena is een teef van 6 jaar oud (geb: 01-09-2011), kleur: black & tan. Ze kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan met kleine en grote kinderen. Ze is zindelijk. Met loslopen goed onder controle. Ze kent de basiscommando’s redelijk. Trekt niet aan de riem. Kan niet alleen thuis zijn. Kan mee in de auto.

Omschrijving:
Zena is lief en enthousiast. Ze is speels en houdt ontzettend van wandelen. Ze loopt bij ons altijd los met eenncorrigeerhalsband om, wat bijna nooit gebruikt hoeft te worden, soms een trilling ter ondersteuning van de commando’s. Bij ons leeft Zena buiten, hebben we een eigen terrein dat afgerasterd is waardoor zij veel rond scharrelt in de tuin.

Reden van herplaatsing:
Wij gaan emigreren naar Nieuw Zeeland en wij willen haar die lange reis niet aandoen.

GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s