“Coena” is GEPLAATST!

Coena
Coena is een teef van 6 jaar oud (geb: 05-06-2011), kleur: bruin, gesteriliseerd en gecoupeerd aan oren en staart. Ze kan met andere honden. Kan niet met katten. Ze is zindelijk. Trekt een beetje aan de riem. Wanneer ze losloopt is ze goed onder controle. Ze kent de basiscommando’s zeer goed. Een paar uurtjes alleen thuis zijn en mee in de auto is géén probleem.
Coena2

Omschrijving:
Ik ben Coena een dobermann teef van 6 jaar jong.
Door omstandigheden kan ik helaas niet in de opvang blijven waar ik nu ben omdat het daar te druk voor me is. Ik heb in mijn leven al vele baasjes gekend en ben nu op zoek naar een baasje waar ik mijn hele leven mag blijven. Ik ben een erg makkelijke hond mits ik mijn beweging krijg natuurlijk.  Ik heb een erg goede conditie en heb onlangs nog een bloedtest gehad waarin alles perfect in orde was (deze kunt u inzien).  Ik loop graag mee aan de fiets en kan ook zeer goed los.  Ik luister zeer goed en ken alle commando’s. Kinderen vind ik geen probleem alleen liever wel boven de 10 jaar aangezien ik niet goed tegen drukte kan.  Met katten kan ik niet want vang ze graag en jaag ze graag op. Met honden kan ik goed maar ik ga ze liever uit de weg en ben kieskeurig met mijn vriendjes kiezen.  Ik heb totaal geen agressie maar ze moeten niet aan mijn billen snuffelen dan laat ik merken dat ik dit niet leuk vind. Het liefst ben ik dan ook de enige hond in huis en wil graag een baasje die veel wandelt en fietst en waar het verder rustig in huis is. Jagen vind ik ook heel erg leuk vooral achter katten en konijnen aan vind ik helemaal fantastisch. Andere mensen begroet ik ook enthousiast dus ben niet geschikt voor bewaking. Ik blaf niet tenzij ik je iets duidelijk wil maken. Ik word onder contract geplaatst zodat mijn veiligheid gewaarborgd word. Deze week word ik gesteriliseerd omdat er helaas mensen zijn geweest die alleen met mij wilden fokken en dit vond ik niets.
Denkt u mij alles te kunnen bieden wat ik nodig heb neem dan gerust contact op met mijn opvang. Bellen liever in de middag of avond.
Liefs Coena
PS ik heb een chip en al mijn entingen gehad en er wordt voor mij een vergoeding gevraagd.

GEPLAATST!

2 thoughts on ““Coena” is GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s