“Vito” zoekt een nieuwe baas.

Vito
Vito is een reu van 2½ jaar oud (geb: 21-05-2015), kleur: black & tan, niet gecastreerd. Hij kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan alleen met grote kinderen. Hij is zindelijk. Hij trekt niet aan de riem. Met los lopen goed onder controle. Hij kent de basiscommando’s zeer goed. Een uur of 4 alleen thuis zijn en mee in de auto is géén probleem.

Omschrijving:
Vito is goed in de omgang en vriendelijk maar wel onstuimig.

Reden van herplaatsing:
Vito staat nu voor de tweede keer op deze site. Ik was blij dat de eerste herplaatsing geen goede match was en hem weer mee naar huis kon nemen, want afscheid nemen is niet fijn. Vito is aan iedereen aanhankelijk hier in huis, maar hij ‘denkt’ ook dat als de baas van huis is, hij dit aan de hele buurt moet laten weten door veelvuldig geblaf en gehuil. Dit is in een woonwijk een niet werkbare situatie en toen de buurvrouw zeer geëmotioneerd aan de deur stond dat het zo niet langer meer ging, hebben we deze mindere beslissing met pijn in ons hart moeten nemen. Vito is niet geschikt als ‘eerste’ hond en het zou fijn zijn als onze jongen terecht kan bij iemand die meer tijd aan hem kan besteden.

Note:
Vito heeft een Nederlandse stamboom.

Uw interesse gewekt?
Klik hier voor een aanvraagformulier.Wel ook evn

Wanneer u eerder een aanvraagformulier hebt ingevuld dan is een reactie via onderstaand formulier voldoende.

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s