“Django” is GEPLAATST!

Django
Django is een reu van 8 maanden jong (geb: Mei 2017), kleur: black en tan, niet gecastreerd. Kan met andere honden is onbekend. Kan met katten is onbekend. Kan bij kinderen vanaf 12 jaar. Hij is zindelijk en waaks. Trekt aan de riem. Kan niet los lopen. Alleen thuis zijn en mee in de auto is géén probleem.
Django2
Omschrijving:
Dit is Django, een 8 maanden oude Dobermann reu, vol energie en vrolijkheid. Een jonge puber die helaas niet op de juiste plek gestart is met zijn jonge leven. Door te weinig tijd, ruimte en kennis heeft Django een wat onstabiele jeugd gehad. Hij zoekt daarom nu naar stabiliteit en een baasje met kennis, tijd en liefde. Django heeft geen stamboom en is ongecoupeerd.

Django is een echte jonge Dobermann: vol energie, gekkigheid en soms ook een beetje stout! Als een redelijk ongeleid projectiel leeft hij zich heerlijk uit op de speelweide. Omdat hij ook nog aan het puberen is weet hij soms van gekkigheid niet wat hij doet! Gelukkig is hij wel erg vriendelijk en lief en zit er eigenlijk geen kwaad in. Zijn lompheid is het enige spannende aan zijn karakter. We raden hem niet direct aan in een gezin met kleine kinderen: de drukte en prikkels zijn waarschijnlijk voor hem in deze puberstaat + hij springt, rent en duwt kleine kids pardoes omver. Ook volwassenen moeten daar een beetje op letten.

Django is een vriendelijke en aanhankelijke hond die graag bij mensen in de buurt is. Hij is de laatste maanden noodgedwongen veel op zichzelf geweest en mistte het contact met mensen. We zoeken daarom iemand voor hem die veel tijd voor hem heeft en voor hem vrij kan maken. Omdat hij ook geen cursus of iets dergelijks gevolgd heeft zal het belangrijk zijn om meteen met zijn opvoeding te starten en daar veel tijd in te steken. Niet alleen zijn energie moet in goede banen geleid worden, ook het netjes lopen aan de riem en het luisteren naar commando’s verdienen wat extra aandacht.
Django3
We kunnen niet duidelijk aangeven of hij bij katten of honden kan. Hij werd altijd apart gehouden en kwam vaak niet verder dan de schuur en afgesloten erf. De paar keren dat hij katten gezien heeft reageerde hij wel flink. Met andere honden heeft hij nooit direct contact gehad of mee gespeeld.

Django is een speelse hond die echt nog een pup in een groot lijf is. Hij vindt het prachtig om te spelen en te rennen. Ook kan hij zich fantastisch zelf vermaken met voerpuzzels of -ballen.

Al met al is Django dus een lieve, aanhankelijke jonge puberreu, vol energie, enthousiasme, onstuimigheid en leven! Een hond die nog heel veel kan leren en daarom iemand nodig heeft die hem een tweede kans geeft en zich met kennis en ervaring wil inzetten voor zijn opvoeding. Dan krijg je aan Django waarschijnlijk een fantastische volwassen Dobermann die een trouw en loyaal maatje zal zijn voor de rest van zijn leven.

GEPLAATST!

One thought on ““Django” is GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s