“Sarina” is geplaatst!

Sarina4
Sarina is een teef van 11 maanden jong (geb: 07-02-2017), kleur: black & tan. Ze kan met andere honden. Met katten is onbekend. Kan met kleine en grote kinderen. Ze is zindelijk. Trek af en toe aan de riem. Luistert goed. alleen thuis zijn en mee in de auto is géén probleem.
Sarina5
Sarina is op 13-01-2018 geplaatst waar nog  2 ander honden, kippen, 2 varkens, 2 paarden en een koe aanwezig zijn. De kennismaking verliep uitstekend ook was er een zeer goede klik met de nieuwe baasjes. Met een gerust hart hebben wij Sarina daar geplaatst.

GEPLAATST!

Advertenties

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s