Wie helpt Maika-Ling aan een pup?

Beste Albert,

In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 januari j.l., is Mila (veel te vroeg en volledig onverwacht) overleden. Zij was niet ziek en een verder was het een lieve en speelse hond. Wij wisten dus niet waaraan en hebben voor de zekerheid sectie laten verrichten bij de diergeneeskundige faculteit in Utrecht. Uit de sectie is gebleken dat Mila is gestorven aan een maagkanteling. Ondanks het feit dat wij het overlijden van Mila zeer betreuren, heeft dit bericht ons wel gerustgesteld! Zij was in ieder geval niet vergiftigd. Na Mila’s overlijden heb ik onderstaand bericht op facebook geplaats maar helaas niet één rectie gekregen.

Dit is mijn dochter met haar hond Mila, wat haar grootste vriendinnetje WAS. WAS, omdat Mila afgelopen vrijdag geheel onverwacht en nog veel te jong (zij was nog geen acht jaat) is overleden. Mijn dochter (Maika-Ling) mist haar vriendinnetje verschrikkelijk. Ik ben dan ook met spoed op zoek naar een nieuw vriendinnetje voor Maika-Ling. Weet of heeft u wellicht een nestje Dobermannen (stamboom is geen noodzaak), wilt u mij dit dan laten weten. Het liefst hebben wij dus weer een vriendinnetje voor Maika-Ling.

Alvast dank.
Frans.
Graag delen!

Wie helpt Maika-Ling aan een pup?
Aanbiedingen met foto en prijs mailen naar sdrn.team@gmail.com
Haar ouders hebben sinds 1980 drie Dobermann’s met stamboom gehad.

 

Advertenties

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s