Je Dobermann herplaatsen is niet altijd even leuk.

Lovely
Hai Albert,
Het heeft heel lang geduurd voor ik een mail kon sturen over hoe alles is verlopen om bij Lovely haar plaatsing te kunnen zetten. Er zijn heel veel situaties gaande geweest en ook gaande. De baasjes kwamen eerst hier met Lovely kennismaken. Mijn ouders hebben Lovely meegenomen naar buiten en het gefilmd. Wegens Lovely zo aan mij gehecht is was het niet verstandig om zelf erbij te zijn, dan zou ze mij meenemen omdat ze mij koppelt aan haar baasjes. Ik zag al direct een hele andere Lovely wat ik altijd zo graag zelf heb gewild dat het zo zou gaan met haar bij mij.

Nu ik het schrijf zijn de tranen niet meer te stoppen. Ik mis haar zo ontzettend !!!
Bij de 2de ontmoeting is mijn moeder met Lovely naar haar baasjes gegaan. Ze was daar ook heel rustig maar vooral de baby in de gaten houden. Toen de baby  verschoont werd ging Lovely direct mee naar boven om te kijken of alles goed ging. Met flesje gaf Lovely de baby kusjes op het hoofdje.

Op 19 augustus 2017 heeft mijn moeder met de baasjes op een neutrale plek afgesproken om haar over te dragen. Het deed me zoveel verdriet toen ik haar in de auto moest zetten samen met mijn vader en toen ze wegreed is niet in woorden te omschrijven Hoe ik me voelde. Wonder boven wonder gaat het vanaf dag één fantastisch met Lovely.

Vorige week belde haar huidige baas en vertelde mij dat ze een kort filmpje hadden gestuurd en een foto. En dat ze een andere naam heeft Levi. Dit vind ik niet erg, het is hun hond en voor mij zal ze Lovely blijven heten. Zelfs met vuurwerk had ze nergens last van. Ook hebben ze de zak darm voer op gemaakt en eet ze gewoon voer en dit gaat ook super.

We hebben zo af en toe contact met elkaar. Ze is en blijft mijn meisie. Deze stap en keus heb moeten maken was en als ik erover praat valt mij nog steeds zwaar. Maar ik heb het wel geaccepteerd waardoor het voor mij dragelijk is. Ook omdat ik tewenst had minimaal moest Lovely hebben wat ze bij mij had. Nou en wonderbaarlijk, ze heeft ontelbaar meer dan dat ik voor haar had gewenst.

Ik ben ontzettend blij dat ik Lovely op jouw site heb mogen zetten, de baasjes zagen al dat dit niet langer meer moest gebeuren want een asiel was haar dood geweest zeiden ze. Dankzij jouw hebben ze nu Lovely gered.

Ik ben jouw ook zo ontzettend dankbaar voor de goede zorgen en stappen die gezet zijn. Ook dit is voor mij in woorden niet te omschrijven.

Alvast en nogmaals bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,
Sandra van den Nouweland.

Advertenties

2 gedachten over “Je Dobermann herplaatsen is niet altijd even leuk.

  1. Nou dit vind ik echt knap van je ,het zal voor Lovely ook niet makkelijk zijn geweest, echt mooi dat je het zo hebt opgelost. wij hebben al drie Dobers geadopteerd en dat elke keer wonderwel goed. had bij de tweede wel medelijden met haar, maaar ze was met een week gewend. de eerste en de derdewaren met 2 dagen al ”thuis”. sterkte er mee

    • hallo ik ben Frits de Vader van Sandra ik heb ook vaak op Lovely gepast het was ’n echte kanjert als ik voor ‘m had kunnen zorgen had ik het zeker gedaan ik mist haar ook heel erg maar omdat ik weet dat ze het heel goed getroffen heeft heb ik er vrede mee ik moet nog vaak aan tuttie ( zo noemde ik haar ) denken maar ze is nu bij hele lieve mensen en ik hoop dat ze heel gelukkig en heel oud word daar dit moest ik effe kwijt groetjes fijne avond

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s