“Vito” is GEPLAATST!

Vito
Vito is een reu van 2½ jaar oud (geb: 21-05-2015), kleur: black & tan, niet gecastreerd. Hij kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan alleen met grote kinderen. Hij is zindelijk. Hij trekt niet aan de riem. Met los lopen goed onder controle. Hij kent de basiscommando’s zeer goed. Een uur of 4 alleen thuis zijn en mee in de auto is géén probleem.

Omschrijving:
Vito is goed in de omgang en vriendelijk maar wel onstuimig.

Reden van herplaatsing:
Vito staat nu voor de tweede keer op deze site.
De reden hiervoor; een van de kinderen draagt een gehoorapparaat waarvan de batterij opraakte en de batterij begon daarom te piepen. Vito reageerde hierop door naar het apparaat te grijpen en dus ook het oor van die jongen met als resultaat twee hechtingen. De mensen wilde het nog even aankijken met Vito, maar na het inzetten van een nieuwe batterij in het apparaat, begon deze nog even kort te piepen, waarna Vito weer direct klaar stond om ‘in te grijpen’. Dit vonden de ouders te eng, want wat als de batterij weer leegt raakt? Om eerlijk te zijn ben ik het wel met deze mensen eens.
Vito is niet geschikt als ‘eerste’ hond en het zou fijn zijn als onze jongen terecht kan bij iemand die tijd aan hem kan besteden. Wie o wie geeft Vito een eerlijke kans?

GEPLAATST!

Advertenties

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s