“Tara” is GEPLAATST!

Tara02
SPEECH
Zeer hooggeachte lieverds van Asielhond zoekt mandje
Beste vrienden alias hotelgasten van Hol van Pluto
Lieve hoteldirectrice Lieve

Hier sta ik dan. Nog een laatste keer werd mijn chocoladevachtje geboend, mijn kopje gestreeld, mijn lijfje getraind. Mijn koffertje is gepakt maar… het rugzakje-vol-zorgen-van-vroeger waarmee ik hier arriveerde, is heel wat leger.
Zondag vlogen er ineens hartjes in dat rugzakje. ’t Waren hartjes van Saskia en Philip. Zij werden verliefd op mij dankzij mijn berichtjes die jullie zo massaal en trouw deelden. Ze overtuigden hun Doberdame Mika en zweefden vervolgens op wolkjes van Haacht naar Schorisse, waar Hol van Pluto gelegen is. Cupido schoot meteen een liefdespijl in mijn hart.
Sindsdien gloeit mijn godinnenhart zoals nooit tevoren. In Hol van Pluto kon dat hart helen, in Haacht mag mijn hartje thuiskomen.
Ik vond mijn Plutotijd dé max! Ik ben hier zo ontzettend graag geweest. Ik had het hier zo goed. Maar elke avond stapte ik in mijn Plutobedje met één grote droom: ooit kunnen zeggen ‘vandaag ga ik naar huis’.
En, YES!
Lieverds, het verblijf in Hol van Pluto was waanzinnig tof maar VANDAAG GA IK NAAR HUIS!

Godin Tara, haar zus Mika en hun mensenminnaars Saskia en Philip

Dag Nicole,
Tara is geadopteerd dankzij jouw website! van de SDRN
Dankjewel in naam van Tara: https://www.facebook.com/asielhondzoektmandje

Advertenties

Een gedachte over ““Tara” is GEPLAATST!

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s