“Buddha” zoekt een nieuwe baas.

Buda
Buddha is een reu van 2½ jaar oud (geb: 06-04-2015), kleur: black & tan, gecastreerd. Kan met andere honden,enkel teven. Kan met eigen katten. Kan met kleine en grote kinderen. Hij is zindelijk. Trekt een beetje aan de riem. Hij kent de basiscommando’s zeer goed. Zes uur alleen thuis zijn en mee in de auto is géén probleem.

Omschrijving:
Buddha is een super lieve enthousiaste energieke dobermann reu, vriendelijk naar mens en kind. Thuis is hij gewend om met 2 katten samen te leven. Wij denken dat dit na gewenning op een nieuw adres ook weer prima zo gaan, evenals samen leven met een andere teef in huis. Buddha is gek op samen werken met zijn baas, of dit nu spelen is met zijn flostouw, wandelen in het bos, gehoorzaamheids oefeningen doen of samen op de bank zitten. Hij is er altijd klaar voor. Door zijn over enthousiasme is het voor Buddha soms moeilijk om zich dan rustig te gedragen, dit uit zich in opspringen en aanblaffen van de baas of fietsers buiten. Hij is erg gevoelig voor allerlei prikkels en daar door ook snel weer afgeleid. Er zit absoluuut geen kwaad, hij wil alles gewoon vol overgave begroeten en bespringen. Hij is een late puber zullen we maar zeggen. Buddha springt graag in de auto, maar zodra hij naar buiten kan kijken en binnendoor rijden dan piept, blaft en reageert hij op alles, eenmaal op de snelweg is dit over.

Wij zoeken dan ook voor hem een baas die bekend is met het ras, bereid is om in alle rust zijn over enthousiasme van onstuimig puber gedrag naar stabiele volwassen kanjer te begeleiden.

Reden van herplaatsing:
De huidige baasjes zijn niet in staat om Buddha nog verder op te voeden, vanwege hun leeftijd en werk.

Uw interesse gewekt?
Klik hier voor een aanvraagformulier.

Wanneer u eerder een aanvraagformulier hebt ingevuld dan is een reactie via onderstaand formulier voldoende.

 

 

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s