“Graaff” zoekt een nieuwe baas.

Graaff1
Graaff is een reu van bijna 6 jaar oud (geb: 28-05-2012), kleur: back & tan, gecastreerd. Hij kan met andere honden, echter alleen met teven. Kan niet met katten. Kan met kleine en grote kinderen. Hij is zindelijk. Trekt een beetje aan de riem. Wanneer hij losloopt is hij goed onder controle. Hij kent de basiscommando’s zeer goed.
Graaff2
Omschrijving:
Uitzonderlijk vriendelijk/zachtaardig  Zeer gehecht aan en lief naar mensen (ook nieuwe gezichten). Was binnen zeer korte tijd volledig aangepast aan nieuwe situatie. Deel van bovenstaand info via goed blijvend contact met vorige eigenaar die hond van pup aan had maar wegens persoonlijke omstandigheden niet kon/kan houden. Bij los lopen luistert hij goed maar als hij focus op andere reuen en ballen heeft, dan niet.

Reden van herplaatsing:
We hebben de hond 1 maand. De hond heeft 2 bazen : man en vrouw. Vrouw (grootste deel van de tijd aanwezig) steeds meer voelt dat ze hond niet aan kan, vooral als deze focus heeft (op reu, bal). Structureel probleem, voor ons fundamenteels. Twee gevechten met reuen hebben dit gevoel bevestigd. Ons besluit is met pijn in het hart genomen.

Uw interesse gewekt?
Klik hier voor een aanvraagformulier.

 

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s