” Reva” herplaatsing ingetrokken.

Reva
Reva is een teef van 6 jaar oud (geb: 30-04-2012), kleur: black & tan, niet gesteriliseerd. Ze kan met andere honden echter alleen met reuen. Kan niet met katten. Kan met kleine en grote kinderen. Ze is zindelijk. Ze trekt een beetje aan de riem. Wanneer ze los loopt is ze goed onder controle. Ze kent de basiscommando’s zeer goed. Een paar uur alleen thuis zijn en mee in de auto is geen probleem.

Omschrijving:
Reva is over het algemeen een rustige,lieve hond die graag lekker gaat wandelen ,  wil spelen en graag wordt geknuffeld.  Kijkt naar vreemden toe even de kat uit de boom, maar als ijs gebroken is vindt ze iedereen wel gezellig. Ze is op gegroeid in een gezin met kinderen.

Herplaatsing ingetrokken, ze mag blijven.👍

4 thoughts on “” Reva” herplaatsing ingetrokken.

  1. goede morgen. Thans datum 05-06-2018.Betreft REVA teef 6 jaar.De herplaatsing is ingetrokken.Graag wil ik vernemen wat de reden is van de intrekking herplaatsin,aangaande belangstelling.T.C.G.Schouffoer.MAIL= tcg.schouffoer39@t-mobilethuis.nl=telef. 072 2224848.Vriendelijke groeten.

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s