“Ki” is GEPLAATST.

Ki
Ki is een reu van 1 1/2 jaar oud (geb: 23-09-2016), kleur black & tan, niet gecastreerd. Ki kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan met kinderen. Hij is zindelijk. Trekt niet aan de riem. Wanneer hij los loopt is hij goed onder controle. Hij kent de basiscommando’s redelijk. Kan na gewenning alleen thuis zijn. Mee in de auto is geen probleem.

Omschrijving:
Ki is erg sociaal en vriendelijk. Vindt het erg leuk om te spelen en aandacht te krijgen. Met kinderen kan die goed omgaan. Hij houdt er van om buiten te zijn. Is erg waakzaam. Met Ki is lang professioneel getraind, het is een hond die graag wilt werken.

Reden van herplaatsing:
Door gebrek aan tijd lukt het ons niet meer om Ki de aandacht ge geven die hij verdient. Wij doen hem dan ook weg met pijn in ons hart.

GEPLAATST.

2 thoughts on ““Ki” is GEPLAATST.

  1. Vandaag op de kop af heb ik Kicha onder mijn hoede en we zijn allebei verliefd op elkaar en ik hoef hem geen commando’smeer te geven, hij is trouwens helemaal opgeleefd en is nu weer hond die zijn schade aan het inhalen, ondanks zijn 2,4 jaar is het nog een pub, van de week heb ik hem leren zwemmen in zee, hij is uitzonderlijk goed naar andere honden en mensen toe, alleen machohonden die hem aanvallen pakt hij terug, doorbijten doet hij niet anders is het einde verhaal voor die andere hond, je kunt aan de baasjes al zien wat er gaat gebeuren en dan is het uiteraard de schuld van Kicha. ik moet zeggen ik hem al aardig wat honden gehad maar hij is ontzettend sterk. dank zij hem ben ik na ca 30 jaarmanisch depressief te hebben ervaren, nu volledig zonder medicatie, ben daar zeer dankbaar voor, voor nu dit over Kicha, ben alleen wel op zoek naar 1 a 2
    niet gesteriliseerde teefjes voor hem, misschien weten je wat, ik hou me aanbevolen, groeten dank en ga zo door met jullie goede werk, groeten,LouisAmin Raucamp 0118-462823 mob 06-11102900

Geef een reactie