“Roxy” is GEPLAATST.

Roxy
Roxy is een teef van 31/2 jaar oud (geb: 01-09-2014), kleur: black & tan, niet gesteriliseerd. Ze kan met andere honden. Kan niet met katten. Kan met kleine en grote kinderen. Ze is zindelijk. Trekt heel erg aan de riem. Wanneer ze losloopt luistert ze niet goed. Alleen thuis zijn en mee in de auto is geen probleem.

Omschrijving:
Roxy is goed in e omgang maar erg druk en speels. Het is nog net een grote puber.

Reden van herplaatsing:
Wij hebben een auto-ongeluk gehad waarbij ik blijvende schade aan mijn nek en hoofd heb overgehouden, daardoor kan ik niet meer de wandelingen maken die ze gewend is.

GEPLAATST.

 

4 gedachten over ““Roxy” is GEPLAATST.

  1. Heel veel sterkte met de gevolgen van het auto ongeluk. Ik hoop dat Roxy SPOEDIG n verantwoordelijk nieuw baasje mag krijgen en contact ook met jullie kan blijven, dan heeft zij een EXTENDED family en ziet zij jullie ook nog! Veel geluk!

  2. Autoongelukken scheppen helaas veel narigheid.Veel sterkte gewenst.Hopelijk zal een genezing volgen.Wellicht krijgt ROXY een goede opvang.Nogmaals beterschap.T.C.G.Schouffoer.

    • T.C.G.SCHOUFFOER.MIJN REACTIE IS OVERDUIDELIJK.HEDEN GA IK OP VAKANTIE TOT OMSTREEKS MEDIO AUGUSTUS 2018.NA MIJN VAKANTIE KOM IK TERUG OP MIJN RELAAS.IS DEZE DOBERMANTEEF NOG NIET DEFINITIEF GEPLAATST BIJ EEN EIGENAAR,DAN KOM IK TOT EEN BEZOEK OM DEZE LIEVE DOBERMANTEEF TE BEKIJKEN.TOT EEN BERICHT.

Geef een reactie