“Kio” zoekt een nieuwe baas.

Kio4
Kio is een reu van bijna 3 jaar oud (geb: 16-07-2015), kleur: black & tan, gecoupeerd aan oren en staart, gecastreerd. Hij kan met andere honden. Kan met eigen katten. Kan met kleine en grote kinderen. Hij is zindelijk. trekt een beetje aan de riem. Wanneer hij los loopt luistert hij niet goed. Hij kan de basiscommando’s redelijk. Een paar uur alleen thuis zijn en mee in de auto is geen probleem.

Omschrijving:
Kio is vriendelijk en aanhankelijk.

Reden van herplaatsing:
Kio is 8 juli 2018 met transport uit de Ukraine aangekomen en zit bij mensen in Nederland.  Hij zat daar in Schelter van stichting shelter friends Ukraine.

De stichting in ukraine heeft mij gevraagt of ik een baasje kan zoeken voor hem hij zat daar tussen ruim 500 honden en degene van de stichting was wanhopig en 4 jaar geleden hebben wij een herder laten overkomen van hun met gebroken kaken die hebben we in Dordrecht laten opereren en die is nog steeds bij ons. Wij hebben ook nog 2 andere honden en 1 dobermann, het is niet onze bedoeling geweest om kio zelf te houden maar om hier een goed thuis te zoeken helaas werkt het niet met mijn reu, is een behoorlijke gespannen sfeer nu in huis en daarom zoeken wij met spoed een ander baas.

Kio5

Uw interesse gewekt?
Klik hier voor een aanvraagformulier.

3 thoughts on ““Kio” zoekt een nieuwe baas.

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s