“Damier” is GEPLAATST.

Damier1
Damier is een reu van net 3 jaar oud (geb: wordt nog vermeld), kleur: black & tan, gecastreerd. Hij kan met andere honden. Kan niet met katten. kan met kleine en grote kinderen. Hij is zindelijk. luistert goed en kan enkele commando’s. Hoe hij is met loslopen in b.v. een bos of park met andere honden is onbekend. Na gewenning kan hij  alleen thuis zijn. Kan mee in de auto.
Damier2
Omschrijving:
Wij zijn in het asiel naar Demier gaan kijken en troffen daar een super lieve  speelse en enthousiaste hond aan. Wanneer je hem ziet dan ben je gelijk verliefd. Hij speelt graag met een bal en houd van aandacht. Telkens wanneer wij een foto namen kwam hij op het geluid van de camera af zo nieuwsgierig als hij is. Er zit geen greintje valsigheid in hem. De vorige eigenaar was altijd thuis en heeft hem nooit lang alleen gelaten maar wij denken dat hij na gewenning en wat oefenen dat wel kan.
Damier3

Wie o wie geeft deze fantastische Dobermann een fijn thuis?

GEPLAATST.

 

 

5 gedachten over ““Damier” is GEPLAATST.

 1. Mocht die over vier weken nog niet geplaatst zijn heb ik intressen dan heb ik weer alle tijd .
  Maar zou de hond eerst willen ontmoeten.
  Met vriendelijke groeten Ron Jonker

  • Mijn honden verleden herder moest ik in laten slapen nieren deden niks meer.
   Daarna doberman 10 jaar gehad borstkanker in laten slapen.
   Daarna doggo argetino en naar tien jaar ook inlaten slapen ook 10 jaar
   Daarna nog een Argentijn 13 jaar afgelopen september in laten slapen hij was op en erg gemis.
   En toen zag Damier en me intressen was gewekt.
   Ik laat mijn tel achter 0611884424.
   En hebben jullie vragen licht ik die graag mondeling toe

Geef een reactie