“Kio” van de regen in de drup.

Kio4
Zit je in een asiel in de Ukraine met nog 400 andere honden brood en brood mager en ben je blij dat je naar een ander land mag bij andere mensen in een echt huis waar je niets te kort komt en men goed voor je zorgt. Zo goed zelfs dat ze met je naar de dierenarts gaan omdat je een knobbel hebt en daar niet gerust over zijn. Er wordt weefsel opgestuurd en dan blijkt dat je kanker hebt.

Kio een hond zonder vooruitzichten en een enorme pechvogel wordt niet meer herplaatst. Zijn laatste rustplaats wordt een dierenbegraafplaats in Zevenhoven. Dat is helaas wel wat anders dan waarop hij had gerekend.

Rust zacht lieve Kio.

Wij wensen zijn tijdelijk bazin heel veel sterkte.

Het SDRN Team.

12 thoughts on ““Kio” van de regen in de drup.

  • zoals ik al eerder gemeld heb, heeft het m.i. zin om hem Carcisinosium D200 verkrijgbaar in de apotheek, hiermee is kanker te genezen, en dan nog baat het niet het schaadt toch zeker ook niet. de moeite waard bij mensen helpt het ook (zelf ondervonden) dus bij dieren helpt het m.i. ook

 1. alle medeleven en heel veel sterkte met het verlies.
  wat ontzettend triest.
  ook voor het dier, dat je geboren wordt en zo slecht begint en dan ook nog zo eindigen moet
  dat wens je geen enkel dier toe.

  Louise

 2. En toen liepen de tranen over mijn wangen.
  Sterkte Kio, hopende op beterschap en dat je anders het geluk in de hondenhemel mag vinden.

  Sterkte voor de verzorger(s)

 3. R.I.P. Wat een mooie dober zo zielig dit misschien is de k.knobbel ingekapselt en kunnen ze toch iets doen sterkte lieve hond

Geef een reactie