“Jack” is GEPLAATST.

Jack25
Jack heeft al 2 keer pech gehad, eerst was hij geplaatst bij de zus van de eigenaresse maar die werd ziek dus Jack kwam terug. Toen werd Jack bij een nicht van de eigenaresse geplaatst maar die gaat naar het buitenland en weer kwam Jack terug. Hopelijk vind Jack nu wel zijn gouden mandje.


Jack is een reu van 2 jaar oud (geb: 31-10-2016), Kleur: black & tan), niet gecastreerd. Hij kan met andere honden, echter alleen met teven. Kan niet met katten. Kan met grote kinderen. Wanner hij losloopt is hij goed onder controle. Hij kent de basiscommando’s redelijk. Hij is zindelijk. Een uur of 4 alleen thuis zijn en mee in de auto is geen probleem.
Jack1
Omschrijving:
Jack is zeer aanhankelijk en sociaal voor bekenden. Onbekenden negeert hij. Het is een super hond voor mij maar van vreemden wil hij eigenlijk niks weten. Hij zal niet lelijk doen totaal niet maar amicaal zal er niet in zitten. Hij is totaal niet agressief ten op zichte van mens en dier maar heeft veel aandacht liefde nodig net zoals hij nu krijgt met mij.
Jack2
Reden van herplaatsing:
Wegens een longziekte op advies van van de longarts wordt voor Jack een nieuwe baas gezocht.

GEPLAATST!

Advertenties

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s