“Magnum” zoekt met SPOED!

Magnum3
Magnum is een reu van 1 jaar en 10 mnd jong (geb: 26-02-2017), kleur: black & tan, gecastreerd. Kan niet met andere honden. Kan niet met katten. Kan alleen met grote kinderen. Hij is zindelijk. Trekt een beetje aan de riem. Wanneer hij losloopt is hij goed onder controle. Hij kent de basiscommando’s redelijk. Een uur of 6 alleen thuis zijn en mee in de auto is geen probleem.

Omschrijving:
Een hele leuke speelse hond, die graag veel aandacht wil. Hij heeft duidelijke consequente leiding nodig. Buiten luistert hij goed, ook als hij los is, maar de commando’s moeten wel vaak herhaald worden. Dingen die hij niet kent, maken hem onzeker, dat geldt ook voor dagelijkse dingen zoals een plastic zakje, een kamer waar hij nooit geweest is. Hij kijkt dan eerst verkennend van een afstand voordat hij besluit wat hij wilt doen. Door zijn onzekerheid kan hij soms “vreemd” reageren, echter niet agressief, waardoor hij beter niet bij kleine kinderen kan. De hond is gewend om lekker veel te lopen, en heeft een behoorlijke conditie en energie! De hond is niet geschikt voor flat of bovenwoning want hij vind hoogtes en liften eng. Buitenspelen met andere honden gaat meestal prima, binnenshuis accepteert hij geen andere dieren.

Reden van herplaatsing:
Wij wilden graag een maatje voor de andere dobermann. Met de kennismaking klikte het super, maar na enkele weken in huis neemt de jaloezie toe en wordt hij nu aggressief naar onze andere hond. Er is voldoende speelgoed, maar hij wil niks delen en claimt alles. Dit geldt ook voor ligplekken, aandacht, maar hij heeft GEEN voernijd.

Note:
Na een aanrijding bij de vorige eigenaar heeft hij een operatie aan zijn rechterachterpoot gehad voor een gecompliceerde voetbreuk. Hij heeft hier minimale hinder van en rent er lustig op los.

Uw interesse gewekt?
Neem dan contact op met de eigenaresse.
Janet, tel: 0649 663 136

Advertenties

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s