“Deus” zoekt een nieuwe baas.

Deus4
Vandaag foto’s van Deus ! Is gewoon te vreselijk om te zien. Hij gaat gewoon kapot in het pension. Als hij buiten kan is hij zo blij ,maar binnen ligt hij gewoon neer en niets πŸ˜”πŸ˜”!! Hij heeft nood aan mensen en een huisje !!
We hebben jullie hulp nodig. Dit is deus. De eigenaar is verhuisd en de hond kon nt mee. Hij heeft de hond met tranen gegeven aan Neira Pakica Obralija die hem ging helpen. Deus is gewoon om in huis te leven en iedere dag liefde te krijgen. Nu zit hij in een goed pension maar iedere dag gaat het minder. Hij kan het niet aanπŸ˜” ze proberen hem te helpen maar hij is vreselijk mager geworden…zie de foto’s voor en na! Ze vinden maar geen huisje voor Deus !! Hij is wat ouder . Hij komt 7 in maart maar krijgt hij daarom geen kans !!!! Hij is vreselijk goed met mensen , kinderen , teefjes. Kan wel niet met reu of katten.

Wil je info stuur pm ! https://www.facebook.com/sarah.noppe.3
Of stuur een Email naar: noppesarah@hotmail.com

Advertenties

2 gedachten over ““Deus” zoekt een nieuwe baas.

  1. Vreemd, ik gebruik het bovenstaande adres voor meer informatie en na enkele dagen nog geen enkele reactie. Weet iemand hoe lang het duurt voordat Sarah een reactie geeft?

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s