“Ayla zoekt een nieuwe baas.

Ayla3
Ayla is een teef van bijna 4 jaar oud, kleur: Black & tan, gesteriliseerd. Ze kan niet met andere honden. Kan niet met katten. Kan met kleine en grote kinderen. Ze is zindelijk. Wanneer ze losloopt is ze goed onder controle. ze trekt een beetje aan de riem.  Ze kent de basiscommando’s zeer goed. Alleen thuis zijn en mee in de auto is geen probleem.

Omschrijving:
Gezocht een perfecte blijvende plek voor een Dobermann teef van 4 jaar oud met stamboom wegens plotseling opkomen van allergie van onze dochter. Het is een zeer gezonde Dobermann die alle testen heeft gehad.

Zij vind het heerlijk om 20 km naast de fiets te rennen, maar ook lekker naast of op het baasje/vrouwtje liggen is haar grote hobby. Zij woonde hier met andere honden die ook om dezelfde redenen helaas herplaatst zijn.

Een plek zonder honden met een groot afgesloten tuin zal voor haar ideaal zijn. De ene hond wordt genegeerd terwijl de andere niet te dicht bij moet komen. En bezoek wordt zeker staande gehouden bij de deur of hek. Als wij zeggen dat het goed is, en het bezoek is binnen dan kan zij ook gewoon op schoot gaan liggen bij het bezoek. .

Zij is niet allergisch, zindelijk en sloopt ook niets. Ze is zeker een gezellige familiehond die niet in een kennel thuis hoort. Een bench is zij gewend maar daar ligt zij haast nooit in.

Zij heeft alle gezondheidtesten gehad en overal vrij van bevonden. En zij is gesteriliseerd.

Zij is waaks, beschermend, zelfverzekerd, betrouwbaar, aanhankelijk etc etc.

Wegens aankomende verhuizing kan het zijn dat u 20 km verder moet.

Een groot afgesloten terrein waar zij ook bij de baasjes op schoot kan liggen geniet zeker de voorkeur.

Reden van herplaatsing:
De reden van herplaatsen is omdat onze dochter allergisch is geworden voor o.a honden. Onze oudere hond van 9 hebben wij binnen de familie kunnen plaatsen. Onze dochter heeft medicatie maar nog steeds last van haar allergie. Er is absoluut geen andere reden. En een hele moeilijke beslissing.

Uw interesse gewekt?
Klik hier voor een aanvraagformulier.

Wanneer u eerder een aanvraagformulier hebt ingevuld dan is een reactie via onderstaand formulier voldoende.

 

Advertenties

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s