“Ayla” zoekt een nieuwe baas (update)

Ayla links op de foto is een teef van bijna 4 jaar oud, kleur: black & tan, gesteriliseerd. Ze kan met andere honden, echter alleen met reuen. Kan niet met katten. Kan met kleine en grote kinderen. Ze is zindelijk. Trekt een beetje aan de riem. Wanneer ze losloopt is ze goed onder controle. Ze kent de basiscommando’s zeer goed. Alleen thuis zijn en mee in de auto is geen probleem.
Ayla fotocollectie
Omschrijving:
Ayla voelde zich tamelijk snel op haar gemak. Tegenover Gino en reu gedraagt ze zich goed, tijdens het spelen kan ze wel eens te fel reageren. (zie filmpje) Buiten met andere honden gaat het wisselend en kan ze ze nog weleens aanblaffen. Bij schemering en het donker kan ze scherp reageren. Visite wordt de eerste keer grommend en blaffend begroet (ze bijt niet) maar na enige tijd gaat dit over en kan ze geaait worden. Ze heeft een Nederlandse stamboom.

Ze is leuk! Maar heeft natuurlijk wel een rugzakje.

Voor Ayla zoeken we iemand die ervaring heeft, liefst met dobermanns.
Eventueel kan er IPO mee getraind worden, dat is niet nieuw voor haar, ze heeft al VZH. Maar het belangrijkste is een liefdevolle consequente baas, die kan er een gouden hond aan kan hebben! Ayla heeft een Nederlandse stamboom.

Update Ayla
Zij is nu een tijdje bij het tijdelijke opvangadres, en is gewoon een vreselijk leuke hond aan het worden nu ze in een normale stabiele situatie is. Ze trekt niet meer aan de riem, is lief en ontspannen en luistert goed. Zo goed, dat als er andere honden in beeld komen, ze gewoon terugkomt als ze geroepen wordt (mits niet tè dichtbij). Natuurlijk heeft dat wel tijd en aandacht gekost (alle lof voor Robert) maar ze heeft zich super ontwikkeld!
Ayla wordt een fantastische kameraad in het juiste gezin, dat is ondertussen wel duidelijk.

Uw interesse gewekt?
Neem dan kontakt op met de eigenaar: Johan Peereboom, tel: 0621 464646 en email sturen mailen kan ook: johanpeereboom@planet.nl

Advertenties

Een gedachte over ““Ayla” zoekt een nieuwe baas (update)

  1. Wat een knappert die Ayla. Jammer dat het bij de vorige familie niet is gelukt.
    Ze is mooi in balans als ze rent. Die wil ik wel eens kennis laten maken met onze andere honden en als dat goed gaat wil ik graag een kans om met haar aan de slag te gaan.

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s