“Hummer” overleden.

Hummer 24-06-2009 – 14-06-2019
Hummer
Hummer had lymfeklierkanker met uitzaaiingen vanmiddag (14-06-2019) is samen met de dierenarts besloten om hem in te laten slapen. Hummer is op 10 dagen na 10 jaar geworden.

Hij is in de opvang gekomen op 19-08-2016 bij Jacqueline Voermann die hem met liefde heeft verzorgt. Ondanks dat er een oog moest worden verwijderd en een stuk van zijn oor wegens een kwaahaardig gezwelletje en het vele medicijn gebruik bleef Hummeer een lieve vriendelijke hond.

Hummer rust in peace

Het SDRN Team.

 

4 gedachten over ““Hummer” overleden.

  1. Lieve hummer je strijd is gestreden en gelukkig stond je niet alleen jac heeft je overal gesteund en je bij gestaan. Zij heeft je nooit in de steek gelaten. Bij haar had je de hemel.op aarde. Nu heb je de aarde verruild voor de hemel. Het ga je goed lieve vriend al laat je je grote liefde had achter ooit zie je haar weer. Rust in vrede lieverd

Geef een reactie