“Ayla” zoekt een nieuwe baas.

IMG-20190326-WA0003_InPixio
Gezocht: een goed thuis voor Ayla…
Ayla (Gues of the Two Roses), vierjarige dochter van Jazz en Index, moest vorige jaar herplaatst worden. Het schijnt dat ze vocht met de gecastreerde Mechelse Herder reu die daar ook woonde, met de dober reu had ze geen problemen. Tijdens één van die schermutselingen probeerde het aanwezige tiener kind in te grijpen, met het gevolg dat die gebeten werd. De herplaatsing was geen succes.

Ayla2

Een paar weken geleden werd ze via onder andere Marktplaats en andere kanalen aangeboden.Maar herplaatsen lukte niet echt, waarop ik de eigenaar benaderd heb en  aangeboden heb om haar op te halen. Dat is gebeurd en nu is ze hier in huis. Wat op zich geen ideale situatie is met Jazz en Emma, maar nog veel minder met de poes. Die wil ze graag een kopje kleiner maken….

Ayla voelde zich tamelijk snel op haar gemak. De foto’s

zijn gemaakt toen ze hier een half uur was. Tegenover Jazz en Emma (die dan in de bench zijn) reageert ze neutraal. Ik weet (nog) niet hoe ze met andere honden buiten is. Maar ze is leuk! Maar heeft natuurlijk wel een rugzakje. Volgens de verhalen kan ze wat scherp reageren, met name in het donker en bij schemering.

Voor Ayla zoeken we iemand die ervaring heeft, liefst met dobermanns. Eventueel kan er IPO mee getraind worden, dat is niet nieuw voor haar, ze heeft al VZH.Maar het belangrijkste is een liefdevolle consequente baas, die kan er een gouden hond aan kan hebben! Het liefst met spoed, maar we willen dat ze direct nu op de juiste plek komt, dus als het iets langer duurt dan moet dat maar…

Reageren kan bij: Johan Peereboom, tel: 0621 464646

 

Advertenties

6 gedachten over ““Ayla” zoekt een nieuwe baas.

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s