“Dushi” zoekt een nieuwe baas.

Dushi5
Dushi is een teef van 2½ jaar oud, kleur: black & tan, gesteriliseerd. Kan niet met andere honden. Kan met eigen katten. Kan niet met kinderen. Ze is zindelijk. Trekt heel erg aan de riem en valt uit naar andere honden en katten. Rent los achter alles wat beweegt aan.

Omschrijving:
Het is een zeer blije hond! Lief, aanhankelijk en trouw, in huis rustig, wel waaks en alert, maar is wel een held op sokken. Luistert in huis naar basiscommando’s, buiten niet, lijkt alsof ze je niet hoort maar is echt niet doof. Buiten is ze altijd alert op alles wat beweegt en staat bijna niet stil, is gewend los te lopen op ruim eigen omheind terrein en voelt zich dan ook vertrouwd. Op vreemd terrein is ze onzeker en ‘bang’.

Reden van herplaatsing:
Ze heeft nu 3x onze oude hond aangevallen, als ze jaloers is, of bij frustratie (zij aan de riem en andere hond loopt los) of het begint heel onschuldig met spelen: ze kan ineens omslaan in aanvallen en bijten, oude hond probeert zich te verdedigen maar redt het niet en valt, dan gaat Dushi los en is niet te stoppen, valt ons volwassenen absoluut niet aan! Maar ze heeft wel de neiging om onze zoon achterna te gaan als hij rent of op de trampoline staat, het begint ook met spelen maar ze gaat er achteraan en hapt maar als hij op de grond ligt , staan we er niet voor in. We willen het niet zover laten komen en zoeken dus een alleenstaande of stel die ruimte en tijd voor haar hebben en geen andere honden.

Medisch:
Afwijkende stand van de voor- en achterpoten (waar ze zich overigens goed mee kan redden), een verzakking van de slokdarm (kan dus spontaan braken maar heeft er verder zelf geen problemen en/of last van), afwijkende ribbenkast (alleen uiterlijk minder fraai)

Uw interesse gewekt?
Klik hier voor een aanvraagformulier

Wanneer u eerder een aanvraagformulier hebt ingevuld dan is een reactie via onderstaand formulier voldoende.

 

Hartelijk dank voor uw reactie namens Het SDRN Team.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s