Binnenkort op onze website

Niemand denkt graag na over de dood en toch krijgt de stichting geregeld de vraag waar kan mijn Dobermann naartoe indien ik kom te overlijden. Niet altijd kan de hond bij de partner blijven of een familielid en wat dan?

De stichting vind dit dan ook een steeds belangrijker onderwerp worden en heeft besloten een pagina te gaan maken op de website “wat als mijn baas er niet meer is” o.a. met informatie omtrent dit onderwerp.

– Een voorbeeld huisdiertestament als download te plaatsen – zodat u kenbaar kunt maken wat er met uw Dobermann en/of ander huisdieren moet gebeuren.

– Een aanmeldingsformulier waarin u de mogelijkheid heeft kenbaar te maken uw Dobermann via de stichting moet worden herplaatst.

Momenteel werken wij hard achter de schermen om deze pagina te realiseren.

Het SDRN team

Geef een reactie