Nieuw op de website

De stichting heeft geprobeerd een mooie informatie pagina te maken over dit onderwerp.

Wij weten niemand hier graag over nadenkt, maar door het bespreekbaar te maken voorkomt u een onzekere toekomst voor uw huisdieren.

De stichting komt daarom: Met een speciale regeling voor Donateurs.

Meer weten kijk snel op onze pagina “als de baas er niet meer is”.

3 thoughts on “Nieuw op de website

  1. Geweldig idee, ik heb er al zó vaak over nagedacht, ik ben nu net 60, en heb twee jonge puber Dobers van 2 jaar en 1,5 jaar, maar ik weet dat er niemand in mijn omgeving is die na mij voor mijn Dobers kan of wil zorgen. Dat is natuurlijk ook een bron van zorg voor mijzelf. Waar komen ze terecht? Wie heeft verstand van het ras? Je hoopt dat je ze overleeft atuurijk, maar dat weet je gewoon nooit zeker.

Geef een reactie