Herplaatsing Raben ingetrokken

Raben is op 7 mei bij ons aangemeld ter adoptie, de grootste reden was de eigenaar momenteel woonruimte had waar hij niet welkom was met een hond, hij heeft toen besloten Raben tijdelijk onder te brengen in een dierenpension en hem bij de stichting aan te melden voor herplaatsing. Ook was de eigenaar zich erg bewust Raben een echte Dobermann is met een groot pakket aan gebruiksaanwijzing omdat hij gewend was lekker hele dagen buiten te zijn op het erf samen met zijn baas en al het huislijke eigenlijk niet kende.

Vandaag kregen we bericht er reeds andere woonomstandigheden zijn gevonden en hij dus dol blij is en Raben mag blijven bij zijn huidige baas.

Het SDRN team wenst Raben nog vele mooie jaren bij zijn huidige baas.

4 thoughts on “Herplaatsing Raben ingetrokken

Geef een reactie