Storm in definitieve opvang van de SDRN weer in de lappenmand.

Storm (links) Daisy (rechts) beide in definitieve opvang van de SDRN

Dobermann Storm verblijft al geruime tijd in definitieve opvang bij onze Stichting.

Met Storm hebben we al een heel dierenarts traject mogen afleggen in de periode hij bij ons verblijft en nu was hij van de week sloom en niet in zijn hum. Uiteraard hebben wij direct contact gezocht met onze dierenarts en die heeft diverse bloedonderzoeken gedaan. Gisteren kregen wij hier de uitslag van: Storm heeft een traag werkende schildklier en heeft hier dan ook medicatie voor gekregen, welke hij de rest van zijn leven moet blijven gebruiken.

We zijn wel erg blij hier medicatie voor is en de vooruitzichten met deze medicatie voor Storm zeer gunstig zijn. Binnen een paar dagen zullen we al verschil moeten gaan merken, hij weer levendiger wordt. We hopen ondanks zijn medische problemen nog lang van hem te mogen genieten.

De rekening van bijna € 350 euro hebben wij kunnen betalen, dankzij de financiële steun van mensen die de Dobermanns en de SDRN een warm hart toedragen.

Namens het SDRN team en Storm, bedankt u ons steunt.

3 gedachten over “Storm in definitieve opvang van de SDRN weer in de lappenmand.

Geef een reactie