Rex| Zoekt met spoed gouden mand

Rex is een teef van 2,5 jaar (03-02-2018) – Black and Tan – Gecoupeerd aan de staart – Niet gesteriliseerd – Kan met oudere kinderen (vanaf 12 jaar) – Kan na gewenning met andere honden – Kan niet met katten – Kan niet bij paarden – Kan mee in de auto – Kan in een Bench – Kan paar uurtje alleen zijn.

Rex is ondank haar best heftige verleden nog steeds een erg vrolijke, blije dame.  Ze heeft namelijk al heel wat moeten meemaken tot op heden.

Rex is als pup aangekocht bij een Belgische puppykennel, al snel moest ze worden herplaatst, wat hier de exacte reden van is? Is ons niet volledig bekent, wel ze toen bij mensen op een boerenerf terecht is gekomen.      

Hier hebben ze bewust/ onbewust een nest pups met haar gefokt waarvan de vader hond een Boerboel is. Na de geboorte van de pups is moeder redelijk snel beland op marktplaats voor een nieuw thuis. De eigenaren die haar toen in huis hebben genomen, kregen haar mank mee, ze was door een paard aan haar rechter voorpoot getrapt, dit hebben ze laten behandelen bij een dierenarts. Korte tijd later vonden de baasjes Rex wel erg dik worden en na een nieuw bezoek aan de dierenarts bleek Rex hoog drachtig te zijn. Op 19 april zijn er door middel van een keizersnede 13 pups ter wereld gekomen. (Wij hebben ook reeds contact gehad met de desbetreffende dierenarts)

Rex heeft haar eigen kroost met 6 weken oud verstootten en zo is Rex binnen de familie op een ander plekje gekomen, helaas klikt het hier in huis totaal niet met de katten en moet Rex daarom gescheiden leven in huis van de katten. Haar vaste plaats is dan ook momenteel alleen in de gang of de tuin.

Genoeg over Rex haar verleden, we willen ons gaan richten op een nieuwe juiste toekomst voor Rex, ze is toe aan mooie liefdevolle jaren.

Rex is in huis een lieve hond, die je vrolijk begroet bij thuiskomst en kan best een paar uur alleen thuis zijn. Met de reeds 13-jarige Jack Russel kan ze het redelijk goed vinden is huis, alleen wil Rex te wild met hem omgaan, waardoor ze dan ook steeds wordt afgesnauwd. Buiten is het voor Rex allemaal wel vrij spannend en heeft ze zeker de nodige begeleiding nodig. Ze trekt aan de riem en reageert vooral op andere honden en katten. Fietsers en overig verkeer vraagt niet echt haar aandacht. Rex beheerst de basiscommando’s redelijk.

Vanwege het vele wisselen van eigenaren, zoeken we voor Rex iemand met die weet wat een dobermann met een rugzakje inhoudt, liefst met niet al te jonge kinderen en zeker veel liefde en geduld heeft om haar weer een waardig hond te laten zijn.

Momenteel is Rex wat kaal in haar hals, dit komt door het dragen van de slipketting. Bovendien kun je natuurlijk wel aan haar tepels zien ze al 2 x moeder is geweest, maar daar kijkt u als nieuwe baas natuurlijk doorheen.

Wie heeft er voor deze dame een forever gouden mand.

Voor meer informatie en serieuze interesse over Rex kunt u telefonisch contact opnemen: met Nicole 06 246 90 460

Geef een reactie