Mya | update (geplaatst)

Mya is op 22 februari 2020 bij ons aangemeld voor adoptie al snel hadden we ook voor haar een nieuwe baas, helaas bleek het daar na een aantal weken totaal niet te gaan met de andere aanwezige teef en zijn we vanaf dat adres op zoek gegaan naar weer een andere baas. Gelukkig hadden er eerder ook andere kandidaten op haar gereageerd en deze wilde na het horen van dit bericht ze weer op zoek was naar een nieuwe thuis haar graag adopteren.

Zo is Mya dan ook op 12 april 2020 naar haar andere nieuwe thuis gegaan. Bij aanmelding was Mya veel en veel te zwaar ( ruim 12 kilo) en kampte ook met urine verlies, Blaasontsteking, cq incontinentie.

Inmiddels is de dame al weer ruim 3 maanden bij haar nieuwe baas, het gaat iedere dag een stuk beter met haar, ze is reeds 10 kilo afgevallen en krijgt weer taille en lekkere billen. Het is duidelijk ze ook steeds meer energie krijgt en met de reeds aanwezige dobermann reu kan ze het ook goed vinden. Middels de medicatie is de incontinentie ook goed onder controle.

1 gedachte op “Mya | update (geplaatst)

Geef een reactie