Paco | is geplaatst

Paco een reu van 11 jaar is op 17 juni 2020 bij ons aangeboden ter adoptie en al snel hadden we een reactie van een gegadigde uit ons bestand die Paco nog een warm thuis wilden geven op zijn oude dag.

Inmiddels verblijft Paco al weer ruim een maand op zijn nieuwe adres. Hij heeft het hier prima naar zijn zin en al dol op zijn nieuwe baasjes. Hij is een lekker kroel kont maar als hij lekker in de tuin met zijn bal is dan zie je echt niet hij al 11 jaar is.

1 gedachte op “Paco | is geplaatst

  1. Paco wij zijn ontzettend blij je op je oude dag nog zo geniet samen met je nieuwe baasje. We hopen jullie nog heel veel plezier met elkaar mogen beleven en je lekker geniet in de grote tuin.

    Bedankt jullie deze prachtige senior nog een kans geven.

    Het SDRN Team

Geef een reactie