In memoriam | Morticia

Als 6 weken oude pup kwam je samen met je 3 zussen in ons gezin in opvang, jij had al snel ons hart gestolen en besloten gauw jij bij ons zo blijven en we voor je zussen een ander geweldig thuis zouden zoeken. En hele moeilijke start, je was te klein, te mager en korte tijd later bleek je een zeer ernstige vorm van Demodex te hebben. Na vele behandelingen ben je toch uitgegroeid tot een geweldige gezonde dobermann. Tot 3 weken geleden, je kreeg ondanks je sterilisatie ineens bulten bij je tepels, het leek in 1e instantie om een ontsteking te gaan, helaas het tegen deel bleek waar, je had een snel groeiende vorm van melkkliertumoren. Vandaag hebben we dan ook de moeilijke beslissing genomen en je laten gaan.

Zeer verdrietig zijn we hier alle, maar weten je nu bij al onze andere dober kanjers op de regenboog bent. Morties, secretia ons moppie wij zijn je dankbaar je in ons leven te hebben gehad.

Nicole, Marcel, Jelle

Sjaak en Flodder

6 gedachten over “In memoriam | Morticia

  1. Veel sterkte met jullie verlies.
    Met tranen in de ogen lees ik dat je bent overgegaan. Lieve Morticia, je deed ons zo denken aan onze eigen hond. Zo gaan we nog vaak aan je terugdenken. R.I.P. kleine vriend.

Geef een reactie