Nieuw in onze permanente opvang

IN PERMANENTE OPVANG PER 3 NOVEMBER 2020

Op 12 juli 2020 is Otto bij de stichting in opvang gekomen.

Hij was toen 8 weken oud en had een grote achterstaand in zijn ontwikkeling en kreeg later ook blaasproblemen. Het leek even allemaal de goede kant op te gaan qua groei en ontwikkeling. Wij hebben toen ook de weg ingeslagen om voor Otto een nieuw thuis te zoeken. 

Helaas heeft Otto een terug val in zijn gezondheid en plasgedrag en zijn we reeds een nieuw dierenarts traject met hem ingegaan bij de dierenkliniek Natuurlijk Gezonde Dieren in Amsterdam. We kwamen regulier, met reeds veel hoge kosten, niet echt verder over wat er nu met hem mis is. Maar dat er iets niet klopte is een gevoel wat steeds bleef knagen bij het opvangadres. Inmiddels hebben we al meer duidelijkheid en zullen er nog diverse vervolg behandelingen en onderzoeken komen om hem lichamelijk weer helemaal op de goede weg te helpen met zijn darmen en lever.

We hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen met hem in de toekomst, maar voor nu is besloten geen nieuw thuis meer voor hem te zoeken.

De stichting blijft de zorg dragen die hij verdiend en medisch nodig heeft voor nu en in de toekomst.

5 gedachten over “Nieuw in onze permanente opvang

  1. Geweldig wat jullie voor dit beestje en de vele Dobermanns doen door de loop der Jaren Complimenten !
    Zelf hebben wij sinds 2015 ervaring met een van de fijnste en liefste rashonden welke we ooit in huis hebben gehad.
    Hartelijke groet en vele pootjes..Odette en Marc van den Broeke

Geef een reactie