Update Otto

UPDATE | Otto in onze permanente opvang. Vandaag zijn we met Otto op controle geweest bij de dierenartsenpraktijk Natuurlijk Gezonde Dieren. We zijn weer super hartelijk ontvangen en er werd weer uitgebreid, naar Otto gekeken en vooral ook goed geluisterd naar onze bevindingen. Na het 1e bezoek zien we lichte verbeteringen en de dierenarts vond ook hij vooruit was gegaan. We blijven voorlopig naast het aangepaste vers vlees menu en speciaal vers gemaakte groente mixen , de kruiden voor zijn darmen geven. Er zijn nog wat extra kruiden toegevoegd ter extra versterking van zijn gehele immuunsysteem en lever. Alle medicatie lijkt verder goed aan te slaan. Heel voorzichtig zien we ook verbetering in zijn plasgedrag. Over 14 dagen hebben we nog een afspraak gepland, eigenlijk meer voor onze gerustheid want we mochten ook 4 weken weg blijven. Maar omdat we al een hele weg gehad hebben en daar weinig tot geen resultaat kwam en we nu een goed gevoel hebben dat er echt gekeken wordt waar de blaas – plas problemen vandaan komen en naar zijn gehele gestel, gaan we graag eerder terug.

wordt weer vervolgd

4 gedachten over “Update Otto

Geef een reactie