In memoriam | Lola

LOLA |De liefste Dobermann van de gehele wereld

24-12-2008 – 18-11-2020

Tot ons groot verdriet is op woensdag 18 november j.l. Lola heel plotseling overleden. Wij wisten, door een DNA-onderzoek dat Lola gevoelig was voor cardiomyopathie (hartspierziekte), maar gelukkig ging het heel goed met haar. In juli j.l. is er nog een echo van haar hart gemaakt waar geen problemen op te zien waren. Woensdagochtend heeft ze heerlijk met haar grote vriendin Rose op de heide gewandeld en zelfs gespeeld, tegen de middag is zij plotseling in onze tuin overleden.  

Lola kwam via de Stichting Dobermann Rescue Nederland in november 2009 bij ons. Ik ben heel dankbaar dat wij haar van jullie gekregen hebben! Zij was een geweldige Dobermann. Wij zijn heel erg verdrietig.

Willy Metz en Rose (Podenco)

2 gedachten over “In memoriam | Lola

  1. Wij leven met jullie mee. Zelf hebben wij sinds 1 1/2 jaar een Dobermann uit het asiel en zijn ongelofelijk blij met hem dus wij begrijpen jullie verdriet. Veel sterkte Liliane en Maurice

Geef een reactie