Daisy binnenkort naar de dierenarts

Daisy sinds 27 april 2018 in onze permanente opvang. De meeste van onze trouwe volgers weten dat Daisy bij onze stichting is gekomen met een kromme voorpoot, die wij hebben moeten laten amputeren. Destijds zei de dierenarts al dat het best heftig is om op 1 voorpoot te lopen (kans op overbelasting aan haar goede kant). Wij merken de laatste tijd haar goede voorpoot wat meer naar buiten gaat staan en ze soms wat sneller moe is. Wij willen daarom op korte termijn een röntgenfoto laten maken om te kijken en reeds niet te veel artrose vorming is ontstaan . Tevens natuurlijk ook uitsluiten ze er pijn aan heeft, want iedereen onder ons weet nu eenmaal, die Dobers zijn bikkel hard voor zichzelf. Zodat we indien noodzakelijk op tijd kunnen starten met eventuele medicatie of fysiotherapie.

Wij houden u op de hoogte van de uitslagen, wordt vervolgd.

Liefs van Daisy

4 gedachten over “Daisy binnenkort naar de dierenarts

Geef een reactie