Update Otto

Sinds 12 juli in onze tijdelijke opvang | sinds 3 november in onze permanente opvang.

26 november zijn we weer met Otto op controle geweest bij de dierenkliniek Natuurlijk Gezonde Dieren in Amsterdam. Zijn darmen en lever zijn aanzienlijk verbeterd en de natuurlijke medicatie begint goed aan te slaan. wij merken dit niet alleen in een zeer verbeterd plasgedrag ( stukken minder in huis), maar ook mentaal begint hij steeds meer een echt Dober puber te worden met dwaze streken. We zijn ontzettend blij met deze ontwikkelingen. Natuurlijk zal hij voorlopig nog ondersteunde medicatie nodig hebben en zijn speciale vers vlees menu. De behandelingen die nodig zijn zullen wij zeker blijven uitvoeren. Het volgende controle bezoek staat gepland op 22 december.

Liefs van Otto aan iedereen die zo begaan is met hem.

4 gedachten over “Update Otto

  1. Veel moed en je kan enkel hopen en volharden met blijven te zoeken naar oplossingen. Veel beterschap voor Otto .Dikke knuffels voor de verzorgers.

Geef een reactie