Update Daisy

Vanmiddag zijn er foto’s gemaakt van Daisy haar poot en schouder.Super positief nieuws ontvangen , GEEN artrose in haar schouder en poot. Ze heeft tevens ook goede sterke spieren. Wel is er beginnend artrose in haar voet | tenen geconstateerd., maar omdat de rest er boven verwachting uit ziet, mogen we spreken er geen sprake van pijn is bij Daisy.

Wel is van belang ze een klein beetje gaat afvallen om zo de druk op haar poot te minimaliseren, Natuurlijk gaan wij hier kei hard mee aan de slag. Om ons en natuurlijk Daisy hierin te ondersteunen krijgt ze vanaf vandaag een andere voeding van het merk Hills’ Prescription Diet Metabolic+Mobility. Deze voeding bestrijd zowel gewrichts- als gewichtsaandoeningen. Dit dieetvoer verbetert de mobiliteit van je hond en vermindert geleidelijk zijn lichaamsgewicht, zodat hij meer geniet van het bewegen.

Ons team is ontzettend blij met deze uitslag.

2 gedachten over “Update Daisy

Geef een reactie