IN MEMORIAM | FLOR

Vrijdag 11 december ben je bij mij gekomen lieve Flor, meteen was ik verliefd op jou zachte karakter. Je was aan de magere kant en ik had begrepen van je oude dierenarts, je al lange tijd met een niet ingedaalde teelbal rond liep, hiervoor werd je steeds chemisch gecastreerd om de druk op je darmen weg te nemen, maar eigenlijk had dit allang operatief moeten worden behandeld. Ik had al een afspraak gemaakt voor jou om je helemaal na te laten kijken en daar mogelijk te laten behandelen. Ondanks je 12 jaar vol levenslust, dus jou verder helpen met je gezondheid was zeker aan de orde lieve Flor.

Helaas sloeg maandag avond het noodlot toe en kreeg je een maagkanteling, omdat ik geen auto heb zijn we nog met spoed met de dierenambulance naar Utrecht gereden. Jij was al te zwak en hebben besloten je niet meer te opereren , maar vredig te laten gaan. Ik had je zo graag langer bij me willen houden lieve Flor, maar helaas moest ik al veel te snel weer afscheid van je nemen.

Lieve Flor Rust zacht.

Liefs Mercedes.

Geef een reactie