Storm in de ouderdom lappenmand

Vandaag zijn we met Storm bij de dierenarts geweest,, omdat het ons opvalt hij vaker in huis plast en poept, soms wat doelloos in het luchtledige kijkt, gedesoriënteerd is. De dierenarts heeft hem goed onderzocht en ook zijn urine nagekeken, deze was troebel dus morgen brengen we nog even een keer urine langs voor de zekerheid.

De dierenarts is eigenlijk tot de conclusie gekomen, Storm tot de categorie echte senior behoort en verschijnselen van dementie vertoond. We zullen er rekening mee moeten houden dit proces soms snel kan verslechteren, maar blijven positief en laten hem gewoon een oude lobbes zijn.

Het SDRN team

3 gedachten over “Storm in de ouderdom lappenmand

  1. Wij hebben ook zo’n oude Dober lobbes gehad 14 jaar, zelfde verschijnselen. Uiteindelijk in moeten laten slapen. Hard gelag voor ons maar een bevrijding voor hem.

  2. oef 8 jaar is nog redelijk jomg,onze aron is 8 en nog zo gek als een deur aan zijn tweede jeugd bezig. maar wens je veel sterkte en pleizier met storm

Geef een reactie